توسعه دهندگان

اقدامات امنیتی هنگام خرید اینترنتی چیست؟

اقدامات امنیتی هنگام خرید اینترنتی چیست؟

توسعه دهندگان: بی دقتی و کم توجهی برخی شهروندان در زمان خرید اینترنتی سرقت اطلاعات بانکی آنها را به دنبال دارد و بدین سبب لازم است برای استفاده از اینترنت بانک، از کلیک کردن روی لینک های ارائه شده در شبکه های اجتماعی و سایت های نامعتبر اجتناب کنند.


به گزارش توسعه دهندگان به نقل از ایسنا، یکی از فاکتورهای مهم توسعه تجارت الکترونیکی، ایـجاد اعتماد و اطمینان در بین کاربران خدمات الکترونیکی است؛ از طرفی با اهمیت ترین عوامل مراجعه و اعتماد خریداران به کسب وکارهای ایـنترنتی شامل شناسایی مالک کسب وکار و امکان مراجعه در صورت بروز اشکال، کامل و صحیح بودن اطلاعات کالا یا خدمات ارائه شده، گارانتی محصولات و ارائه خدمات بعد از فروش، واضح بودن روند برگرداندن کالا و بازپس گیری پول، محفوظ ماندن اطلاعات شخصی و مالی خریداران و تایید امنیت سایت توسط یک موسسه و مرکز ملی اعتماد می شود.
از طرفی یکی از اقدامات کلاهبرداران این است که با راه اندازی سایت های جعلی که شبیه به سایت های اصلی است، به ربودن اطلاعات افراد، اغلب برای سوءاستفاده های مالی اقدام می کنند؛ در این شیوه که اصطلاحاً به فیشینگ مشهور است، بوسیله اطلاعات واردشده توسط کاربران در صفحات جعلی حساب های بانکی قربانیان خالی می شود؛ بنا بر این است که کاربران هنگام مراجعه به سایت ها برای خرید، باید به وجود نماد اعتماد الکترونیکی دقت کنند.
به دنبال همه گیری ویروس کرونا و تعطیلی گسترده، خرید اینترنتی از ملزومات زندگی شهروندان شده و این روزها شاهد افزایش چشم گیر خریدهای اینترنتی شب عید مردم هستیم. در خریدهای آنلاین شهروندان به آسانی می توانند قیمت ها، تنوع و کیفیت را مقایسه کرده و به آسانی مبادرت به خرید کنند. اما در کنار همه فرصت های یک خرید آنلاین، تهدیدات و لطمه هایی نیز وجود دارد که برخی شهروندان به دنبال بی دقتی و کم توجهی در دام مجرمین سایبری گرفتار شده و اطلاعات بانکی آنها به سرقت رفته و یا با دریافت کالای تقلبی احساس می کنند که از اطمینان آنها سو استفاده شده است.
شهروندانی که قصد خرید اینترنتی دارند، به هیچ وجه نباید به تبلیغات اغواکننده فروش کالا در فضای مجازی به ویژه شبکه های اجتماعی توجه نکنند، بلکه باید برای یک خرید اینترنتی امن حتما از فروشگاه های دارای ای نماد (نماد اعتماد الکترونیک) خرید کنند. آدرس سایت های فروشگاهی معتبر با عبارت HTTPS شروع شده و تمامی درگاه های پرداخت بانکی با عبارت SHAPARAK.IR ختم می شوند. در خریدهای کمتر از ۱۰۰ هزار تومان از رمز پویا بهره برده و در صورت امکان، پرداخت درب منزل را انتخاب و از پرداخت بیعانه خوداری کنید.
از جانب دیگر، شهروندان به سبب سهولت کار مبادرت به جست وجوی اینترنت بانک موردنظر خود در موتورهای جست وجوگر اینترنتی می کنند و به سبب شباهت سایت اصلی با جعلی، با ورود به سایت های جعلی در دام سودجویان گرفتار می شوند. در این فرآیند، اطلاعات حساب کاربری شامل نام کاربری، رمز ورود و سایر اطلاعات بانکی کاربر توسط فیشرها به سرقت می رود. بنا بر این شهروندان باید آدرس اینترنت بانک را از سایت رسمی بانک مربوطه دریافت نمایند و از کلیک کردن روی لینک های ارائه شده در شبکه های اجتماعی و سایت های نامعتبر اجتناب کنند.





منبع:

1400/01/03
13:02:36
5.0 / 5
1409
تگهای خبر: آنلاین , الكترونیكی , اینترنت , توسعه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
میخواهید برنامه ای برای شما نوشته شود؟ سفارش توسعه نرم افزار


pcdevelopers.ir - مالکیت معنوی سایت توسعه دهندگان متعلق به مالکین آن می باشد