توسعه دهندگان

افتتاح پروژه های کوتاه مدت شرکت ملی پست

افتتاح پروژه های کوتاه مدت شرکت ملی پست

به گزارش توسعه دهندگان، مدیرعامل شرکت ملی پست اظهار داشت: ما امروز نگاه و رویکردمان در افتتاح این پروژه ها اول توسعه سطح دسترسی و خدمات امور مشتریان است؛ از این جهت که ارتباطی سریع تر و صمیمانه تر با مردم برقرار نماییم.



به گزارش توسعه دهندگان به نقل از ایسنا، محمد احمدی- مدیرعامل شرکت ملی پست امروز در مراسم افتتاح پروژه های کوتاه مدت این شرکت اظهار نمود: افتخار می کنم آن چه که به ثمر رسیده است به همت و کمک بخش خصوصی است.

وی اضافه کرد: ما امروز نگاه و رویکردمان در افتتاح این پروژه ها اول توسعه سطح دسترسی و خدمات امور مشتریان است؛ از این جهت که ارتباطی سریع تر و صمیمانه تر با مردم برقرار نماییم.

احمدی اظهار داشت: همکاران ما در شرکت ملی پست بعنوان یکی از سختکوش ترین، همکاران کار می کنند که نتیجه آن سبب شد این پروژه ها به ثمر برسد. گروه دیگری از پروژه ها در ارتباط با بخش زیرساخت هستند که امروز حدود ۲۲ دستگاه سورتینگ رونمایی گردید.

معاون وزیر ارتباطات افزود: همینطور واسپاری سه هزار گوشی هوشمند در نقاط روستایی از دیگر اقدامات بود. سرویسی که سال قبل با همکاری دانش بنیان ها اتفاق افتاد، L۲L بود که میتوان گفت در ۸ نقطه کشور صندوق های هوشمند داریم.



1403/12/22
18:53:03
5.0 / 5
9
تگهای خبر: توسعه , خدمات , شركت , وزیر ارتباطات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
میخواهید برنامه ای برای شما نوشته شود؟ سفارش توسعه نرم افزار

لینک دوستان توسعه دهندگان

pcdevelopers.ir - مالکیت معنوی سایت توسعه دهندگان متعلق به مالکین آن می باشد