توسعه دهندگان
روایت اقتصاد ایران در ۱۷ بهمن ماه

تجار ایرانی در راه آفریقا!

تجار ایرانی در راه آفریقا!

به گزارش توسعه دهندگان، صادرات ایران بعد از شوک منفی کرونا، در تمام ماه های گذشته درحال بازیابی خود بوده و رکوردهای جدیدی را به ثبت رسانده است؛ حالا رئیس سازمان توسعه تجارت می گوید که این روند تا آخر سال به بهبودی تازه منجر خواهد شد.


به گزارش توسعه دهندگان به نقل از ایسنا، با وجود تداوم تحریم های اقتصادی ضد ایران، صادرکنندگان ایرانی توانسته اند در تمام این سال ها عملکرد خویش را حفظ نموده و بخش مهمی از نیاز کشور به ارز برای واردات را پوشش دهند و حالا آنطور که معاون وزیر صمت گفته، راهی تازه هم در این بخش باز خواهد شد.
چهره روز: صادرکنندگان ایرانی
آنطور که علی رضا پیمان پاک در نشست خبری خود گفته، ایران تجارت آزاد خویش را به کشورهایی جدید تسری خواهد داد. رئیس سازمان توسعه تجارت گفته: خوشبختانه با نهایی شدن تجارت آزاد میان ایران و اوراسیا صادرکنندگان ما می توانند از حمایت های تعرفه ای بهره مند شوند و سهم خویش را در این بازار بالا برند. در کنار آن ما مذاکرات برای تجارت آزاد با ونزوئلا و کشورهایی در غرب آفریقا را هم شروع کرده ایم که می تواند به نتیجه قطعی برسد.
در خبری دیگر، به قول مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، با عنایت به ظرفیت تجاری ۶۰ میلیون تنی بین روسیه و هند، در صورت راه اندازی سرویس ترانزیتی و اتصال این مسیر از راه دریای خزر به آب های جنوبی کشور، میتوان با امکانات موجود، از ۲۵ درصد ظرفیت تجاری بهره برد.
قاچاق کالا هم مانند روزهای گذشته، سهمی در خبرهای اقتصادی داشت. مدیر عامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی اعلام نمود: حجم خیلی از کالاهای قاچاق کشف شده در ارتباط با لوازم بهداشتی و آرایشی است که منهدم یا باز صادرات می شود. این در شرایطی است که ۸۵ درصد از این محصولات قاچاق در داخل کشور عرضه می شود که باید با راه اندازی سامانه های الکترونیکی جلوی سهم عظیمی از آنها را بگیریم.
پرونده روز: انقلاب اسلامی
ایسنا مانند روزهای گذشته، به مناسبت دهه فجر، گزارش و مطالب ویژه ای را به حوادث ابتدای انقلاب با محوریت موضوع هایی اقتصادی مختص کرده است.
در خبرهای امروز گزارشی با عنوان چکش کاری فولاد پس از انقلاب به بررسی وضعیت صنعت فولاد کشور در دهه های گذشته پرداخته است.
سعید فائقی، از مدیران سالهای ابتدایی پیروزی انقلاب هم به مرور خاطرات خویش را از آن دوران پرداخته است.
ایسنا در ایام گذشته مطالبی را با محوریت انقلاب منتشر نموده و این روند در ایام آینده هم ادامه می یابد.
برنامه روز: نوروز
با نزدیک شدن به هفته های پایانی سال، سفرهای نوروزی هم جدی تر دنبال می شود و حالا مقدمات بلیت فروشی در این عرصه هم درحال فراهم شدن است.
مدیرکل حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با اشاره به اینکه طرح نوروزی از ۲۴ اسفند شروع می شود و تا ۱۵ فروردین ماه ادامه دارد، اظهار داشت: پیش فروش بلیت های نوروزی از اول اسفندماه به صورت اینترنتی و از هفتم اسفند همزمان به صورت اینترنتی و حضوری از پایانه های مسافری خواهد بود.
همینطور مدیرعامل راه آهن با تاکید بر ارتقاء سامانه های پیش فروش بلیت های نوروزی، اظهار داشت: انتظار می رود بهترین خدمات برای پیش فروش اینترنتی و حضوری بلیت عرضه شود و هر مشکلی در این حوزه به فوریت رفع گردد.
مبحث روز: صیانت
با وجود شایعات گوناگونی که در ماه های گذشته در رابطه با سرنوشت اینترنت ایران انتشار یافته، نمایندگان مجلس تاکید دارند که در زمینه صیانت برنامه ای وجود ندارد. یک عضو کمیسیون مشترک صیانت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تا جایی که بنده و سایر همکارانم در جریان هستیم اساسا طرح یا کمیسیون ویژه ای تحت عنوان صیانت در مجلس وجود نداشته و بعضی از همکاران باید پاسخ دهند که چرا به دنبال بازی با امنیت روانی جامعه هستند.
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات هم اعلام نموده تعداد مشترکان تلفن همراه در پاییز سال جاری با افزایش هفت درصدی نسبت به سال قبل از ۱۴۵ میلیون و ۶۶۷ نفر عبور کرد.
در حوزه انرژی هم وزیر نیرو آمار جدیدی از ظرفیت تولید برق عرضه کرده است. محرابیان ضمن اشاره به رشد ۲۰ تا ۳۰ برابری بخش های مختلف صنعت آب و برق ایران اظهار داشت: ظرفیت تولید برق کشور از آغاز انقلاب اسلامی تا امروز از ۷۰۰۰ مگاوات به بیشتر از ۹۰ هزار مگاوات رسیده است.
همینطور ایسنا در گزارشی با عنوان سدهای کشور چقدر آب دارند؟ به بررسی آخرین ظرفیت های کشور در ذخیره آب پرداخته است.




منبع:

1401/11/18
10:03:39
5.0 / 5
672
تگهای خبر: الكترونیكی , اینترنت , بازار , برنامه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
میخواهید برنامه ای برای شما نوشته شود؟ سفارش توسعه نرم افزار


pcdevelopers.ir - مالکیت معنوی سایت توسعه دهندگان متعلق به مالکین آن می باشد