آخرین وضعیت دسترسی روستاها به شبکه ملی اطلاعات
به گزارش توسعه دهندگان، با اتصال ۳۵۸روستای جدید به شبکه ملی اطلاعات حدود ۳۴هزار خانوار از ارتباطات پایدار و پر سرعت برخوردار شدند.
به گزارش توسعه دهندگان به نقل از ایسنا، در دنیای امروز دسترسی به فناوری اطلاعات حق طبیعی هر انسانی است اما روستا و مناطق صعب العبوری هستند که هنوز از این حق طبیعی برخوردار نشدند.
در همین رابطه عیسی زارع پور- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- در جدید ترین گزارش خود از اتصال ۳۵۸ روستای جدید به شبکه ملی اطلاعات اطلاع داده است.
طبق گفته وی، از زمان آخرین افتتاح پروژه اتصال روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه پرسرعت و پایدار که در ۲۸ اردیبهشت سال جاری اتفاق افتاد، عملیات اجرایی این پروژه همچنان با سرعت ادامه دارد.
بر این اساس، از آغاز خرداد تا انتهای مرداد سالجاری، ۳۵۸ روستای جدید در اقصی نقاط ایران عزیز که عمدتا دارای مسیرهای صعب العبور و فاقد زیر ساخت مناسب هستند، به شبکه ملی اطلاعات پیوستند که در مجموع آنها ۳۴هزار ۲۹۲ خانوار با حدود ۱۱۷ هزار نفر جمعیت از ارتباطات پایدار و پر سرعت برخوردار شدند.
همینطور سال قبل ۷۵۰۰ روستا در کشور به ارتباطات کامل دسترسی نداشتند و ۴۵۰۰ روستای هم از هیچ نوع دسترسی حتی شبکه برق و جاده برخوردار نیستند.
اما در بودجه پیشنهادی سالجاری این مورد مطرح شده که وزارت نیرو اولویت را برای برق رسانی به این روستاها بگذارد و دسترسی ویژه برای آنتن های BTS رافراهم کند.
در حالیکه دبیر کل اتحادیه جهانی مخابرات اعلام نموده که حدود ۶۰ درصد از مردم دنیا به ارتباطات دسترسی دارند، در ایران حتی روستاها از اینترنت برخوردار می باشند و الان ۸۶ درصد روستاها به شبکه ملی اطلاعات متصل اند و پیشبینی می شود در شش ماهه اول سال ۱۴۰۲ کل روستاها به شبکه ملی اطلاعات متصل شوند.
چندی پیش عیسی زارع پور از اتصال ۱۹۰۰ روستای جدید به شبکه ملی اطلاعات از زمان شروع به کار دولت سیزدهم اطلاع داده بود.
به نقل از ایشان، در ابتدای دولت ۸۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ هزار خانوار به شبکه ملی اطلاعات متصل بودند و هم اکنون ۸۸ روستاها متصل هستند و تا آخر سال، این مساله به ۹۵ درصد خواهد رسید و تا هفته دولت سال بعد، کل روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاعات متصل می شوند.
منبع: توسعه دهندگان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب