توشیبا به دو شرکت تقسیم می شود
به گزارش توسعه دهندگان توشیبا با لغو برنامه قبلی برای تقسیم به سه شرکت که با مخالفت شدید سهامداران کنشگر روبرو شده بود، اعلام نمود به دو شرکت تقسیم خواهد شد و داراییهای غیراصلی را به فروش می رساند.
به گزارش توسعه دهندگان به نقل از ایسنا، توشیبا در اطلاعیه ای در توکیو اعلام نمود این غول فناوری ژاپنی تصمیم دارد کسب و کار دستگاهها را که شامل نیمه رساناهاست، جدا و به صورت یک شرکت جداگانه به ثبت برساند. این شرکت طرح قبلی برای جداسازی فعالیت های زیرساخت را لغو نمود و این فعالیتها همچنان تحت نام توشیبا ادامه پیدا می کند. تقسیم توشیبا به دو شرکت ارزانتر و روانتر از طرح قبلی خواهد بود.
توشیبا همینطور شرکت توشیبا تِک (Toshiba Tec Corp) که کسب و کار تجهیزات الکترونیکی توشیبا است را بعنوان یک کسب و کار غیراصلی مشخص کرد اما در مورد فروش این کسب و کار حرفی نزد.
این شرکت همینطور از ۳۰۰ میلیارد ین (۲.۶ میلیارد دلار) سرمایه اضافی برای سوددهی به سهامداران ظرف مدت دو سال استفاده خواهد نمود.
سهام شرکت تراشه حافظه کیوشیا هولدینگز کورپ (Kioxia Holdings Corp) همچنان در اختیار توشیبا خواهد بود اما این شرکت به دنبال کسب درآمد از این سهام و پرداخت عایدی به سهامداران است. کیوشیا به دنبال عرضه اولیه عمومی سهام بوده اما گزارش شده است که مذاکراتی برای ادغام با شرکت وسترن دیجیتال داشته است.
سهام توشیبا افتی که ابتدای معاملات روز دوشنبه داشت را جبران کرد و بعد از اعلام برنامه جدید، ۴.۵ درصد صعود کرد. ارزش سهام توشیبا تِک هم ۱۵ درصد صعود کرد که بزرگترین افزایش از سال ۲۰۱۶ بود.
ساتوشی تسوناکاوا، مدیرعامل توشیبا در اطلاعیه ای اظهار داشت: بعد از تعامل با سهامداران کلیدی و بررسیهای تکمیلی بیشتر، به این نتیجه رسیدیم که توشیبا به دو شرکت مستقل تقسیم شده و داراییهای فرعی خویش را در جهت منابع بلندمدت واگذار کند.
توشیبا زمانی یکی از محترم ترین شرکتهای ژاپن بود اما سالهاست به علت رسواییها و اشتباهات مدیریتی مکرر در وضعیت بحران سپری می کند. این شرکت حافظه فلش برای رایانش را ابداع کرد اما برای پرداخت هزینه توسعه ناموفق نیروی هسته ای، کنترل کسب و کار نیمه رسانای خویش را فروخت. این توافق در را به روی سرمایه گذاران کنشگری باز کرد که به دنبال تغییر در توشیبا بودند.
تسوناکاوا سال قبل گفته بود بر این باور است که تقسیم توشیبا به سه بخش زیرساخت، تراشه های حافظه و دستگاههای الکترونیکی به نفع سهامداران این شرکت است. اما برخی از بزرگترین سهامداران توشیبا به شدت با این برنامه مخالفت کردند.
بر اساس گزارش رویترز، توشیبا همینطور ۵۵ درصد سهم در شرکت توشیبا کریر را به شرکت کریر گلوبال به مبلغ حدود ۱۰۰ میلیارد ین خواهد فروخت.
منبع: pcdevelopers.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب