ارتباط دانشگاه با بازار کار تسهیل می شود
به گزارش توسعه دهندگان قم مدیر مرکز رشد علوم انسانی و اسلامی اظهار داشت: طرح صدف، در امتداد تقویت ارتباط دانشگاه با بازار کار، تسهیل اشتغال دانشجویان و فارغ التحصیلان در شرکت های دانش بنیان و استعدادیابی در حوزه کارآفرینی طراحی شده است.
دکتر محمد ولیا بیدگلی، مدیر مرکز رشد علوم انسانی و اسلامی، در گفت و گو با ایسنا در ارتباط با طرح توانمندسازی صدف عنوان کرد: این طرح باهدف آموزش و توانمندسازی سرمایه های انسانی دانشی با تمرکز بر دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه ها بمنظور کمک به آنها برای ورود به بازار کار برگزار می گردد.
وی با اشاره به این که این طرح برای نخستین بار در استان قم در بهمن و اسفندماه ۱۴۰۰ برگزار می شود، بیان کرد: طرح صدف، در امتداد تقویت ارتباط دانشگاه با بازار کار، تسهیل اشتغال دانشجویان و فارغ التحصیلان در شرکت های دانش بنیان و استعدادیابی در حوزه کارآفرینی طراحی شده است.
وی افزود: این طرح توسط موسسه آموزش عالی طلوع مهر با مشارکت پارک فناوری، بنیاد نخبگان استان، صندوق پژوهش و فناوری کریمه، جهاد دانشگاهی و با همکاری دانشگاه های استان و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می گردد.
وی ادامه داد: طرح توانمندسازی صدف به ایجاد زمینه نقش آفرینی مؤثر در اکوسیستم فناوری و نوآوری و طراحی مسیر آینده حرفه ای و شغلی برمبنای استعدادها و خاصیت های فردی دانشجویان و فارغ التحصیلان کمک می نماید.
ولیا بیدگلی بیان کرد: چارچوب کلی برنامه آموزشی طرح صدف برمبنای چهار مرحله خودشناسی و شناخت سبک های شغلی؛ مهارت افزایی در حوزه مهارت های نرم (Soft Skills)؛ شناخت اکوسیستم فناوری و نوآوری و محیط کسب وکار؛ طراحی و هدایت در راه حرفه ای؛ طراحی و اجرا می شود.
وی اظهار نمود: کارگاه آموزشی انتقال تجربیات کارآفرینان و کارکنان دانشی موفق، مشاوره های شغلی، تحلیل اختصاصی نتایج آزمون های شخصیت شناسی همچون برنامه های این طرح است.
مدیر مرکز رشد علوم انسانی و اسلامی افزود: از خدمات این طرح می توان به برگزاری ۶۴ ساعت کارگاه تخصصی، انجام آزمون های روانشناسی فردی و شغلی، مشاوره و هدایت شغلی با بهره بردن از دانش و تجربه مدیران و دانش آموختگان مجرب، بازدید از زیست بوم نوآوری و فناوری در شهرک های صنعتی، مراکز نوآوری و... و معرفی برگزیدگان برای کارورزی در شرکت های دانش بنیان اشاره نمود.
وی ادامه داد: هزینه شرکت در این دوره یک میلیون تومان است که دانشجویان برتر کنکور سراسری، کارشناسی ارشد و دکترا و فارغ التحصیلانی که حداکثر دو سال از زمان فارغ التحصیلی ایشان گذشته باشد، افراد تحت پوشش بنیاد ملی نخبگان، استعدادهای درخشان (بدون کنکور) و دانشجویان برتر معرفی شده دانشگاه ها از ۵۰ تا ۹۰ درصد حمایت ویژه برخوردار می باشند.
ولیابیدگلی در ارتباط با چارچوب محتوایی این دوره اشاره کرد: در فاز اول که با موضوع خودشناسی است کارگاه خودشناسی/شخصیت شناسی، تحلیل آزمون های شخصیت شناسی و کارگاه مقدماتی طراحی مسیر حرفه ای و توسعه فردی برگزار می گردد.
وی اظهار داشت: کارگاه تحلیل اختصاصی نتایج آزمون های شخصیت شناسی، کارگاه سفری به آینده (آشنایی با روندها و مهارت های مورد نیاز شغلی)، کارگاه پیشرفته طراحی مسیر حرفه ای و توسعه فردی، کارگاه آشنایی با سبک های شغلی و کارآفرینی، کارگاه ارتباطات مؤثر و فنون مذاکره، کارگاه رزومه نویسی و مصاحبه شغلی، کارگاه آشنایی با دیجیتال مارکتینگ از برنامه های فاز دوم (مهارت افزایی) است.
وی افزود: آشنایی با اکوسیستم فناوری و نوآوری (بازدید از پارک علم و فناوری و سایر ساختارهای توسعه فناوری و نوآوری همچون مراکز رشد، شتاب دهنده ها)، بازدید و آشنایی با صنایع و شرکت های دانش بنیان، کارگاه آشنایی با مدل کسب وکار و طرح کسب وکار، کارگاه تجاری سازی یافته های پژوهشی، پنل انتقال تجربیات کارآفرینان و کارکنان دانشی موفق و کارگاه مشاوره شغلی برمبنای رشته های تحصیلی از برنامه های فاز سوم (بهبود و ایجاد تحول) است.
مدیر مرکز رشد علوم انسانی و اسلامی در ارتباط با برنامه های فاز چهارم (سرمایه گذاری بلندمدت) اظهار نمود: معرفی افراد منتخب برای گذراندن دوره کارورزی، حضور در بوت کمپ های تخصصی، دوره های تخصصی و تکمیلی و فستیوال های نوآوری از برنامه های این است.
وی با بیان ینکه این طرح محدودیت سنی و یا رشته ای ندارد، تصریح کرد: همچون خاصیت های این دوره، حضور اساتید و مربیان با تجربه، متخصص و باسابقه در زمینه کسب وکار و کارآفرینی است.
وی با اشاره به این که علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های ۳۲۴۱۴۰۷۰ و ۰۹۹۳۶۰۶۷۳۱۹ تماس بگیرند، بیان کرد: متقاضیان شرکت در این طرح می توانند تا ۲۵ دی ماه با مراجعه به آدرس http: //sadaf.tolouemehr.ac.ir/ ثبت نام اولیه خودرا انجام دهند.
منبع: pcdevelopers.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب