توسعه دهندگان
اسفنانی خبر داد

عجله دارم تاکسی های اینترنتی تخلف است

عجله دارم تاکسی های اینترنتی تخلف است

به گزارش توسعه دهندگان، سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی اظهار داشت: در 10 ماه گذشته حدود 239 هزار میلیاردریال از محکومیت های صادر شده وارد «اجرای احکام» شده است که در مجموع میزان محکومیت ها در مقایسه با زمان مشابه سال قبل بیش از 3 برابر افزایش داشته است.



به گزارش توسعه دهندگان به نقل از ایسنا، محمدعلی اسفنانی در نشست خبری امروز ضمن تبریک فرارسیدن ایام دهه فجر، اظهار داشت: در شروع ۱۰ ماهه اول سالجاری، موجودی پرونده در بخش کالا و خدمات، بهداشت، قاچاق کالا و ارز ۱۳۷۵۰ فقره است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۳۹ درصد کاهش داشته است.

وی اضافه کرد: در ۱۰ ماهه اول سال ۱۴۰۲، ورودی پرونده (کالا و خدمات، بهداشت، قاچاق کالا و ارز) ۵۸۵۶۳۸ فقره است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲ درصد کاهش داشته است. همین طور در ۱۰ ماهه اول امسال مختومه پرونده (کالا و خدمات، بهداشت، قاچاق کالا و ارز) ۵۷۰۱۵۷ فقره است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۶ درصد کاهش داشته است.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی اضافه کرد: در ۱۰ ماهه اول سال ۱۴۰۲، مانده پرونده (کالا و خدمات، بهداشت، قاچاق کالا و ارز) ۲۹۲۳۱ فقره است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۶۵ درصد افزایش داشته است.

وی اضافه کرد: در این زمان عملکرد شعب بدوی (کالا و خدمات، بهداشت، قاچاق کالا و ارز) نسبت مختومه به وارده برابر با ۹۷ درصد و نسبت مختومه به مجموع وارده و موجودی برابر با ۹۵ درصد میباشد.

اسفنانی اظهار داشت: در شروع ده ماهه اول سالجاری، تعداد ۴۹۷۴۹ فقره پرونده، موجودی واحدهای اجرای احکام است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۲ درصد کاهش داشته است. همین طور در ۱۰ ماهه اول سال ۱۴۰۲، تعداد ۳۹۰۴۸۹ فقره پرونده وارد واحدهای اجرای احکام شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۵ درصد کاهش داشته است.

وی اضافه کرد: در ده ماهه اول سال ۱۴۰۲، تعداد ۳۷۹۱۱۰ فقره پرونده در واحدهای اجرای احکام مختومه شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۸ درصد کاسته شده است. همین طور در ده ماهه اول سال ۱۴۰۲، تعداد ۶۱۱۲۸ فقره پرونده در واحدهای اجرای احکام مانده میباشد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۲ درصد افزایش داشته است.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی اضافه کرد: در این زمان عملکرد واحدهای اجرای احکام (کالا و خدمات، بهداشت، قاچاق کالا و ارز) نسبت مختومه به وارده برابر با ۹۷ درصد و نسبت مختومه به مجموع وارده و موجودی برابر با ۸۶ درصد می باشد.

اسفنانی تصریح کرد: در این زمان حدود ۲۳۹ هزار میلیاردریال از محکومیت های صادر شده وارد اجرای احکام شده است که در مجموع میزان محکومیت ها در مقایسه با مدت مشابه سال قبل بیش از ۳ برابر افزایش داشته است. در این زمان در بخش کالا و خدمات بیش از ۱۸ هزار میلیاردریال، در بخش بهداشت بیش از ۱ هزار میلیاردریال و در بخش قاچاق کالا و ارز بیش از ۳۵ هزار میلیاردریال و در مجموع بیش از ۵۵ هزار میلیاردریال از محکومیتهای صادره وصول گردیده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۰۳ درصد افزایش داشته است.

وی در ادامه درباب اضافه دریافتی پزشکان در قسمت زیبایی و پیکرتراشی اظهار داشت: پزشکان محترم در این حوزه مبالغ تعیینی را رعایت نکردند و(مبالغ زیرمیزی) یعنی گرفتن وجه اضافه بر تعرفه را از بیماران گرفتند که بصورت پول نقد و سکه و ارز و دلار و واریز به حساب اشخاص ثالث بوده است. با پیگیری که صورت گرفت از آغاز مهرماه ۱۴۰۰ با شروع دولت جدید این کار را پیگیری کردیم و در روزهای ۱۰ ماهه گذشته یعنی تا پایان دی ماه امسال ۴۵۹ فقره پرونده با ۱۷ میلیارد و ۳۸۱ میلیون ریال مختومه شده است و متخلفان با عنایت به میزان مجازات اولیه ای که قانون مشخص کرده و مصوبه سران قوا مجموعا به پرداخت ۱۴۴ میلیارد و ۳۳۷ میلیون ریال محکوم شدند.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی اظهار داشت: به ما گزارش شده که در پمپ بنزین ها و عرضه جایگاه های سوخت، فروش الزامی تسهیل گر سوخت به مردم را دارند و فردی که برای بنزین زدن مراجعه می کند را مجبور می کنند باید از کالاهای تسهیل گر سوخت بخرد و این تخلف مهمی بنام فروش الزامی است و تذکرات لازم را به عزیزان جایگاه سوخت دادیم.

وی درباره ی تخلفات خودروسازها اظهار داشت: کلیه شرکت های خودرویی که تخلف گرانفروشی داشته باشند علاوه بر مجازات نقدی، استرداد وجوه نسبت به مردم را دارند. همانطور که در بحث تخلفات پزشکان گفتم باید اموال مسترد شود. حتما احکام صادره در تعزیرات قابلیت اجرا دارد و اجرای آن مطابق اجرای احکام دادگاه است و ممکنست توقیف اموال محکوم مقابل را داشته باشد.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی درباره ی این که تا حالا جریمه ای در این حوزه گرفتن شده است؟ اظهار داشت: هنوز آمار را ارائه ندادند. ان شاءالله در نشست بعدی خواهیم اظهار داشت که چه مقداری قطعی و چه مقدار وصول شده است.

اسفنانی درباره ی تخلفات پرتکرار اظهار داشت: عمده تخلفات پرتکرار، گرانفروشی و کم فروشی و تقلب است؛ البته ممکنست در بعضی مصداق ها متفاوت باشد. به جز عدم درج قیمت بطور معمول پرتکرارترین تخلف، گران فروشی است.

وی با اشاره به اینکه ماه مبارک رمضان را در روزهای نوروز داریم، اظهار داشت: طرح های ویژه ای را در روزهای نوروز داریم و این دو طرح تلفیق می شود و با تمام تخلفات برخورد می شود. اما این که آیا مالیات برارزش افزوده در سال آینده چقدر است، باید بیینیم مجلس در بخش تصویب لایحه بودجه سال آینده و برنامه هفتم چه تدبیری را می اندیشد تا شاهد افزایش قیمت نباشیم.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی اضافه کرد: عدم درج قیمت متاسفانه کماکان رتبه اول تخلف ها را دارد که واقعا برخوردها خیلی اثربخشی ندارد و ۳۱ درصد تخلفات اعلام شده از طرف سازمان پشتیبانی از مصرف کنندگان مربوط به این حوزه بوده است. بعد از آن گران فروشی و عدم صدور فاکتور در رتبه های بعدی قرار دارند.

اسفنانی ضمن اشاره به تذکر جدی سازمان تعزیرات به تاکسی های اینترنتی و این که گزینه "عجله دارم" تخلف است و باید حدف شود، اظهار داشت: گزینه «عجله دارم» در تاکسی های اینترنتی مصداق بارز اضافه دریافت و گران فروشی است. گزینه «عجله دارم» نه فقط زودتر او را به مقصد نمی رسانند و نه خدمات اضافه به مردم ارائه می دهند که تخلف است. تذکر جدی می دهم که تاکسی های اینترنتی این گزینه را حذف نمایند و مردم را در خدماتی که دریافت می کنند گرفتار مشکل نکنند. چنانکه تخلف گران فروشی احراز شود رییس شعبه حق دارد حکم به پلمب واحد مربوطه بدهد.

وی باردیگر درباره ی تخلفات خودروسازها اظهار داشت: درباب یکی از بزرگترین خودروسازهای کشور تخلفی مطرح می شود ولی هنوز در قالب تخلف نیست و اگر تخلف شد و سازمان مربوطه ارائه داد برخورد می شود. بازرس های عزیزمان فعال شوند. شعب ملی ما این اختیار را دارد که هر جایی گزارش تخلفی از هر ناحیه ای هست بلا فاصله اقدام و حکم صادر می کنند.

اسفنانی اضافه کرد: درباب این خودروساز باید بگویم که تعهدی کرده تا آخر سال آینده رقم قابل توجهی خودرو به مردم واگذار کند و بتازگی سازمان استاندارد اعلام نموده که اگر استانداردها را رعایت نکنند ما اجازه تولید خودرو را نمی دهیم. سه جلسه ریاست سازمان با مجموعه متخلف داشتند تا پیش از این که تخلف صورت گیرد اقدامات پیشگیرانه را داشته باشیم که صدرصد به نفع مردم است و با آن برخورد می نماییم. حتی اسم هم می بریم و اگر لازم باشد گزارش تصویری با متخلف را هم نشان می دهیم.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی درباره ی تخلفات مدارس اظهار داشت: قبلا گفتیم دو دبیرستان دخترانه تخلف اضافه دریافتی داشتند که به ۳۵۵ میلیارد تومان محکوم شدند و رای حتمی شد. بتازگی هم دو پرونده دیگر در مورد دو دبیرستان پسرانه تشکیل شده و تخلف قابل توجهی است که شعبه بدوی رسیدگی کرده و حکم صادر شده ولی در مرحله تجدیدنظر است و اگر حتمی شد اعلام می نماییم.

وی تصریح کرد: مهم ترین اقدامات سازمان تعزیرات حکومتی بمنظور پیشگیری و برخورد با زیرمیزی و اضافه دریافتی پزشکان، رصد فعالیتهای غیرقانونی پزشکان متخلف و سابقه دار، تشکیل پرونده و صدور رأی متناسب با مصوبه سران قوا، برگزاری گشت های مشترک ویژه بصورت مستمر در برخورد با پدیده زیرمیزی پزشکان، اعمال مجازات تعطیلی محل در صدور آراء و اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به شهروندان و بیماران برای پرداخت نکردن وجه اضافه به پزشکان بوده است.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در پاسخ به سوالی درباره ی ورود تعزیرات به تنش های ارزی اظهار داشت: تعزیرات صلاحیت تام در حوزه ورود به مقوله قاچاق ارز را دارد و در هر شرایطی با هر نوع تخلف ارزی برخورد قانونی می شود. همین طور در قانون نیز این مورد با عنوان بی نظمی در نظام ارزی جرم انگاری شده است.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در پاسخ به سوالی در خصوص تخلف دپو خودرو توسط ایران خودرو و عدم تحویل به متقاضیان اظهار داشت: در استانهای بابل، کرمانشاه، خراسان شمالی و خراسان رضوی بیش از ۱۰ هزار خودرو دپو شده بود که با موضوع تخلف امتناع کالا به مردم مجبور به عرضه کردیم و این روند ادامه دارد و این شرکت خودروساز مکلف است تا پایان تابستان سال آینده خودرو ها را به مردم تحویل دهد.




1402/11/16
13:34:24
5.0 / 5
389
تگهای خبر: استاندارد , اینترنت , برنامه , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱
میخواهید برنامه ای برای شما نوشته شود؟ سفارش توسعه نرم افزار


pcdevelopers.ir - مالکیت معنوی سایت توسعه دهندگان متعلق به مالکین آن می باشد