زارع پور تاكید كرد؛
شروع ارائه فعالیت اینترنت ماهواره ای با پذیرش قوانین ایران
به گزارش توسعه دهندگان، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: نمایندگان ارائه دهنده اینترنت ماهواره ای پس از مذاکرات با سازمان تنظیم مقررات ایران و پذیرفتن قوانین سرزمینی ایران می توانند فعالیت خودرا شروع کنند.
به گزارش توسعه دهندگان به نقل از مهر، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه جلسه هیأت دولت درباب زمان رسیدن اینترنت ماهواره ای به ایران اظهار داشت: همانطور که اواخر سال قبل اعلام آمادگی کردیم که از ارائه دهنده خدمات بین المللی در کشور در عرصه زیر ساخت و در عرصه پلت فرم و سکو منوط بر این که قوانین سرزمین ما را بپذیرند، استقبال می نماییم. پیگیری حقوقی بوسیله اتحادیه بین المللی مخابرات انجام و جلسه های مختلفی تشکیل شد و در نهایت در جمعه هفته گذشته قرار شد که استارلینک باید این قوانین را رعایت کند.
وی اضافه کرد: نمایندگان ارائه دهنده اینترنت ماهواره ای پس از مذاکرات با سازمان تنظیم مقررات ایران و پذیرفتن قوانین سرزمینی ایران می توانند فعالیت خودرا شروع کنند.
زارع پور در آخر اظهار داشت: زمان ارائه این سرویس بستگی به زمان تطبیق دادن ارائه دهندگان با قوانین ما دارد اما مقدمات ارائه قانونی اینترنت ماهواره ای در کشور با این مصوبه اتحادیه بین المللی برقرار شد.
به گزارش توسعه دهندگان به نقل از مهر، در آخرین جلسه «هیأت مقررات رادیویی اتحادیه بین المللی مخابرات» یا همان RRB، شرکت اسپیس ایکس مکلف به همکاری با جمهوری اسلامی ایران برای ارائه خدمات اینترنت ماهواره ای خود شد.
در این جلسه، مدارک و مستندات تکمیلی ایران درباب فعالیت بدون مجوز منظومه ماهواره ای استارلینک در ایران مورد بررسی قرار گرفت و جلسه به اتفاق آرا خدمات اینترنت ماهواره ای ارائه شده توسط این شرکت را خلاف قوانین بین المللی شناخت و از شرکت اسپیس ایکس (مالک اینترنت ماهواره ای استارلینک) و کشورهای مسئول خواست که به قید فوریت اقدامات خودرا منطبق بر قواعد سرزمینی ایران کند و برای گرفتن مجوز فعالیت خود در ایران بوسیله رگولاتوری این کشور اقدام نماید.
به این ترتیب گام مهمی برای قانونمند کردن فعالیت استارلینک در کشورمان برداشته شد تا امکان بهره برداری قانونی هموطنان از این سرویس برقرار شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب